09 august 2019, 12:30 views 4953
Un centru comercial din Chișinău a fost scos la vînzare
09 august 2019, 12:30 views 4953

Un centru comercial din Chișinău a fost scos la vînzare

Shan Lian International Group S.R.L. este în proces de faliment.

Megapolis Mall a fost scos la vinzare, această hotărîre a fost adoptată de Consiliul de administrație al Companiei Shan Lian International Group S.R.L. – anume ea deține unul dintre cele mai mari complexe din țara noastră. Compania este în proces de faliment, fapt ce a condiționat vînzarea tuturor activelor ale acesteia.

Licitația va avea loc la 20 septembrie 2019, ora 11.00, pe adresa mun. Chișinău, bul. Moscova 21, of. 709, relatează logos.press.md. Data-limită de depunere a cererilor este cu trei zile înainte de licitația organizată de administratorul autorizat Ion Lașcu, desemnat prin hotărîrea instanței în postul de lichidator al Shan Lian International Group S.R.L.

Reamintim că complexul funcționează din noiembrie 2008, construcția acestuia a costat 50 milioane de euro.

Source: bloknot-moldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2008
Populația:
298 locuitori

Schinoasa este un sat din comuna Țibirica, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Călăraşi și la 60 km de Chișinău. Satul Schinoasa are 298 de locuitori. Localitatea a fost inclusă în Registrul localităților R. Moldova în anul 2008.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.