09 september 2019, 14:00 views 3537
Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală
09 september 2019, 14:00 views 3537

Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală

Candidatul PSRM, Ion Ceban s-a avîntat oficial în campania electorală, scrie Noi.md.

Evenimentul de lansare în campania electorală a avut loc în Parcul Central, iar de această dată de la eveniment au lipsit drapelele de partid și tricourile roșii.

Ion Ceban a promis că va fi un primar apolitic, care se va concentra în exclusivitate pe subiectele de administrare a orașului.

Acesta nu și-a prezentat programul electoral, dar a declarat că va atrage atenția la dezvoltarea infrastructurii, a transportului public și la administrarea eficientă a bugetului municipal.

Ion Ceban a fost înregistrat sîmbătă de către CECEM Chișinău. Totodată, în echipa sa de consilieri se regăsesc nume precum Vasili Chirtoca, director la compania "DAAC Hermes", Svetlana Popa, dar și nume precum Marina Radvan sau Elena Hrenova.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
2050 locuitori

Tîrnova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Tîrnova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe malul drept al rîului Racovăț, la o distanță de 18 km de orașul Edineț, la 33 km de stația de cale ferată Brătușeni şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2050 de oameni. Satul Tîrnova, din ținutul Hotin, este atestat documentar la 17 aprilie 1576, cu denumirea Truineva.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.