23 october 2019, 18:03 views 4120
Declarație: Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să învețe de la zero
23 october 2019, 18:03 views 4120

Declarație: Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să învețe de la zero

Chișinăul se află într-o criza profundă de administrare, iată de ce are nevoie de un primar cu adevărat profesionist, a declarat șeful statului Igor Dodon într-un interviu acordat în exclusivitate portalului Noi.md.

Potrivit lui, de la viitorul primar se așteaptă soluții cît mai eficiente  și care pot fi puse rapid în practică.

„Urmează turul doi și cetățenii vor decide cui încredințează acest mandat, sper că vom avea un primar cu adevărat profesionist, care cunoaște în mod real problemele orașului și are soluții pentru rezolvarea lor. Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să vină să învețe de la zero ce are de făcut, pășind din erori în erori, să le ia ani de zile pînă înțeleg ce se întîmpla în oraș”, a declarat  Dodon.

El a mai remarcat că după aceste alegeri, există în sfîrșit, șansa de a avea o capitală funcțională, cu un consiliu municipal a cărei activitate să nu mai fie blocată.

„Avem pe de o parte PSRM care a obținut mai multe mandate decît a avut anterior, iar pe de alta parte Blocul ACUM, care a luat locul liberalilor în Consiliu, locul celor care de atîta timp blocau activitatea si se ocupau doar de interese personale sau de grup”, a conchis președintele.

Ce spune președinte despre viitorul coaliției de guvernare, reforma justiției, numirea procurorului general și remanierile guvernamentale, citiți în interviul exclusiv care va fi publicat mîine pe portalul Noi.md în rubrica Analitică și Interviuri.

 

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , capitala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
3516 locuitori

Opaci este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Opaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3516 oameni. Satul Opaci a fost menționat documentar în anul 1670.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.