18 november 2019, 11:00 views 3255
Lucrările de pe Calea Ieșilor, oprite (Foto)
18 november 2019, 11:00 views 3255

Lucrările de pe Calea Ieșilor, oprite (Foto)

După ce noi.md a atenționat autorităților locale despre faptul că pe str. Calea Ieșilor din capită, în apropierea restaurantului "Butoiaș", a început construcția unui edificiu chiar în mijlocul unei zone de parc, lucrările au și fost stopate.

Ultimile fotografii făcute în zonă, arată că tehnica a fost scoasă de pe teren, iar lucrările oprite.

Reamintim că săptămîna aceasta am luat legătura cu pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc a declarat că autoritățile vor face toate demersurile necesare pentru a stopa lucrările.

„Se declara a fi un centru pentru copiii defavorizați, centru de menire social-culturală. Au fost emise acte permisive în luna octombrie, acum însă vrem să sistăm lucrările. Considerăm că nu sînt respectate toate prevederile legislație, întrucît construcția este amplasată într-o zonă verde. Inițial a fost decizia Consiliului Municipal de atribuire a terenului, după care Primăria a eliberat actele permisive. Ne vom adresa din nou la Primărie pentru a sista lucrările", a comunicat Brînzaniuc.

Menționăm că autorizația de construcție a obiectivului din strada „Calea Ieșilor" a fost emisă la 3 octombrie 2019. Finalizarea lucrărilor este programată pentru trimestrul III al anului 2021.

Reamintim că print-o decizia a CMC, s-a interzis construcția în zonele vezi ale orașului.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , construcție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
93 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 93 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.