12 september 2019, 17:30 views 4269
Mai multe gherete vor fi evacuate
12 september 2019, 17:30 views 4269

Mai multe gherete vor fi evacuate

Mai multe gherete din capitală, care nu respectă normele de amplasare, urmează a fi evacuate. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a atenționat responsabilii că au la dispoziție trei zile pentru a face acest lucru, informează noi.md cu referire la moldpres.md.

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, a precizat astăzi la ședința săptămînală a serviciilor Primăriei că, în Chișinău, există circa 250-300 de gherete de țigări care nu respectă normele de amplasare, acestea fiind situate la o distanță mai mică de 200 metri de la instituții publice.

Potrivit ultimelor date oficiale, în capitală funcționează circa 3800 de gherete, majoritatea acestora fiind amplasate în piețe comerciale.

Tot astăzi, primarul general al capitalei a atenționat pretorii că au la dispoziție șapte zile pentru a fi evacuat tot gunoiul din curțile de bloc. În caz contrar, aceștia riscă să fie demiși, a afirmat Ceban.

Source: moldpres.md

Keywords:

Chisinau , gherete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
512 locuitori

Cealîc este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cealîc, Samurza și Cortenul Nou. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Cealîc a fost întemeiat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.