12 december 2019, 15:40 views 3844
La Chișinău au fost scoși în vînzare brazi naturali
12 december 2019, 15:40 views 3844

La Chișinău au fost scoși în vînzare brazi naturali

Aroma brazilor naturali poate fi simțită deja în capitală. Au fost scoși în vînzare primii pomi crescuți în Moldova, dar și cei aduși de peste hotare.

Cumparatorii, însă, nu au dat năvală. Prețul unui brad variază în funcție de înălțime și de coroană, și poate ajunge pînă la cîteva sute de lei, notează Noi.md cu referire la protv.md.

În vînzare au fost scoși și brazii aduși din Europa, care au făcut un drum lung pînă la noi. Sînt înalți și frumoși, de altfel... ca și prețul. Vînzătorii spun că brazii autohtoni și cei importați diferă.

Oamenii, însă, nu prea se grăbesc să cumpere pomi de Crăciun.

La începutul acestei săptămîni, Agenția „Moldsilva" a scos în vînzare peste 50 de mii de brazi.

Source: noi,md

Keywords:

Chisinau , brad

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
932 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.