05 april 2020, 16:30 views 3266
Furt într-un parc din capitală! Un minor a fost amenințat cu un cuțit
05 april 2020, 16:30 views 3266

Furt într-un parc din capitală! Un minor a fost amenințat cu un cuțit

Jaf într-un parc din sectorul Botanica din capitală. Un minor în vîrstă de 15 ani a fost ameninţat cu un cuţit de patru indivizi necunoscuţi.

Potrivit poliţiei, aceştia au aplicat violenţa asupra lui, i-au sustras telefonul mobil și rucsacul în care se aflau mai multe bunuri, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Incidentul s-a produs, noaptea trecută în jurul orei 1:00, în parcul Valea Trandafirilor, transmite publika.md.

Doi suspecţi au fost deja reţinuţi pentru 72 de ore. Ambii au vîrsta de 18 ani şi sînt locuitori ai Capitalei. Unul a fost reținut la scurt timp după incident pe bulevardul Decebal din Capitală. Cînd a văzut oamenii legii el a încercat să fugă, dar a fost încătușat.

Asupra sa a fost găsit rucsacul sustras. Individul a fost identificat de victimă și și-a recunoscut vina. În urma mai multor acţiuni întreprinse de poliţie a fost reţinut şi al doilea suspect.

Bănuiții au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Oamenii legii întreprind măsuri pentru identificarea a încă doi complici.

Source: publika.md

Keywords:

parc , furt

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1369 locuitori

Sărata-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Leova. Sărata-Răzeşi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de oameni. Satul Sărata-Răzeşi a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.