19 september 2020, 11:00 views 3063
Pe mai multe străzi din capitală este restricționat traficul rutier
19 september 2020, 11:00 views 3063

Pe mai multe străzi din capitală este restricționat traficul rutier

Traficul rutier pe strada M. Dosoftei, în perimetrul străzilor Tricolorului și Sfatul Țării, va fi restricționat de luni, 21 septembrie, și până pe 30 octombrie. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Pârcălab din capitală, transmite IPN.

Municipalitatea mai anunță că în legătură cu prelungirea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Pârcălab, va fi suspendată circulația rutieră pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Alexandr Pușkin și Mihai Eminescu. Traficul va fi închis pe 22 septembrie, ora 22.00 și până a doua zi, la ora 06.00.

Duminică, 20 septembrie, de la ora 08.00 și până la ora 21.00, circulația automobilelor va fi sistată pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Serghei Lazo și Vasile Alecsandri. Restricțiile au loc în legătură cu desfășurarea campaniei „European Mobility Week", care are drept misiune îmbunătățirea vieții urbane și testarea soluțiilor de transport alternativ.

În perioada 21 septembrie și 31 noiembrie, traficul rutier va fi suspendat, pe o singură bandă, pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Petru Rareș. Restricțiile au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zonele respective.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
510 locuitori

Novosavițcaia este o localitate stație de cale ferată din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 97 km de Chișinău. Populaţia stației de cale ferată Novosavițcaia alcătuia 510 oameni în anul 2004. Localitatea stație de cale ferată Novosavițcaia a fost inaugurată în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.