22 june 2017, 11:20 Contests, festivals, musical projects views 7482
Mîndria raionului Strășeni! (Foto)
22 june 2017, 11:20 Contests, festivals, musical projects views 7482

Mîndria raionului Strășeni! (Foto)

UFC Străşeni are o nouă victorie în palmares! Discipolul antrenorului Alexandru Trohin, Anton Sergiu, va reprezenta Republica Moldova la campionatul european de lupte corp la corp „Russian Style Hand to Hand", asta după ce săptămîna trecută, la campionatul intern cu acest gen de luptă, organizat în incinta Universităţii de Stat de Educatie Fizică și Sport, s-a clasat pe prima poziţie, anunță cu mîndrie Primăria mun. Strășeni.

Alexandru Trohin, preşedintele „UFC Străşeni", s-a declarat mulţumit de prestaţia elevului său, care a depus un efort atît moral cît şi fizic, considerabil, răsplata fiind rezultatele obţinute.

De menţionat că sportivii din oraşul Străşeni nu sînt la primele victorii, aceştea, de la infiinţarea clubului, au participat la diverse campionate, printre care „OPEN TATAMI", "ABU DHABI WARRIORS" şi altele, de unde s-au întors numai cu victorii.

În context, Primăria municipiului Străşeni mulţumeşte şi felicită „UFC Străşeni" pentru performanţa obţinută, salutînd orice gen de activitate ce presupune promovarea modului de viaţă sănătos.

Source: provincial.md

Keywords:

Străşeni , lupte libere , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
3087 locuitori

Bilicenii Vechi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bilicenii Vechi și Coada Iazului. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Sîngerei şi la 115 km nord de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3087 locuitori. Satul Bilicenii Vechi este atestat documentar în anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.