24 august 2011, 15:17 views 4651
24 august 2011, 15:17 views 4651

La Ceadîr-Lunga, în perioada 25-27 august, va avea loc tîrgul expoziţional universal "CeadîrExpo 2011"

În perioada 25-27 august 2011, în oraşul Ceadîr-Lunga, se va desfăşura tîrgul expoziţional universal de bunuri şi servicii ale întreprinderilor mici şi mijlocii "CeadîrExpo 2011". Potrivit surselor din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în cadrul expoziţiei își vor prezenta produsele peste de 20 companii din Chișinău, Bălti, Cahul, Comrat, Vulcăneşti şi Ceadîr-Lunga. La tîrg vor fi expuse produse textile, încălţăminte, produse agroalimentare, rechizite şcolare etc. Scopul evenimentului constă în promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii moldoveneşti pe piaţa autohtonă.

În cadrul expoziţiei va fi organizat un seminar pe tematica surselor de finanţare a businessului. De asemenea, vor fi desfăşurate prezentările de companii şi produse. Potrivit celor relatate de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, "CeadîrExpo" reprezintă un nou proiect menit să-i unească pe aceeași platformă atît pe cei mai renumiţi actori ai pieţei expoziţionale din Moldova, cît şi companiile regionale mici.

Atractivitatea "CeadîrExpo-2011" pentru participanţi şi vizitatori constă, în primul rînd, în posibilitatea de a trasa direcţii promiţătoare de dezvoltare a afacerilor, de a face cumpărături, de a se familiariza cu noi forme de comercializare a bunurilor şi serviciilor. Participanţii la seminarul, care urmează a fi organizat în zilele tîrgului expoziţional "CeadîrExpo-2011", se vor putea familiariza cu tarifele schimbate la serviciile bancare, stabili contacte cu organizatorii, purta discuţii cu privire la toate aspectele care îi interesează.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
844 locuitori

Semionovca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Semionovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 844 de oameni. Satul Semionovca a fost menționat documentar în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.