08 august 2019, 15:05 Styles of Moldovan dance views 5359
Cînd încep lucrările de construcție a unei noi remize la Ungheni
08 august 2019, 15:05 Styles of Moldovan dance views 5359

Cînd încep lucrările de construcție a unei noi remize la Ungheni

Inspectoratul General pentru situații de Urgență al MAI va demara în scurt timp lucrările de construcție a unei noi remize de pompieri și salvatori din orașul Ungheni. Unitatea urmează a fi edificată din temelie, scrie Noi.md.

Recent conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI reprezentată de general –maior Mihail Harabagiu a întreprins o vizită la șantierul de construcție.

Aici, a avut loc ședință de lucru cu antreprenorul responsabil și cu proiectantul viitoarei remize. În cadrul întrunirii au fost discutate mai multe aspecte tehnice, proiectul clădirii, dar și termenul de executare a lucrărilor planificate.

Noua unitate de salvatori și pompieri va avea mai multe încăperi multifuncționale, birouri de lucru, boxe pentru păstrarea tehnicii de intervenţie în situaţii excepţionale, dar și săli de conferință și instruiri. Potrivit IGSU, salvatorii urmează să activeze în condiții moderne conform standardelor Europene. La moment, angajaţii IGSU din Ungheni sînt dislocaţi în alt edificiu.

Realizarea proiectului este graţie Programului de Asistenţă Tehnică cu suportul Departamentului Apărării al Statelor Unite ale Americii. Contribuţia poporului american este estimată în valoare de peste 470 000 mii dolari, iar perioada lucrărilor de construcție de 36 luni.

Source: noi.md

Keywords:

Ungheni , salvatori , clădire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1838
Populația:
1825 locuitori

Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 de km Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1825 de oameni. Satul Vertiujeni a fost întemeiat în anul 1838.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.