26 september 2015, 12:00 views 10255
Au fost finalizate lucrările de amenajarea parcului din Hădărăuţi
26 september 2015, 12:00 views 10255

Au fost finalizate lucrările de amenajarea parcului din Hădărăuţi

În satul Hădărăuţi, raionul Ocniţa, a fost amenajat şi inaugurat un parc de odihnă. Pentru acest proiect, din bugetul local, s-au alocat 50 de mii de lei, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Parcul include patru trenajoare pentru adulți, havuz, scenă pentru caraoke și concert, iar în toată sâmbăta se demonstrează un film în aer liber. În fiecare zi de sâmbătă și duminică, parcul este arhiplin de copii, adulți și părinți", constată Iurie Lupu, primar de Hădărăuți.

„În fiecare zi când venim de la grădiniță, trecem prin acest parc, este o bucurie mare pentru toți. Locul este bine amenajat și permite copiilor și părinților să se odihnească", a afirmat Mihaela Liciu, mama unei fetițe de cinci ani.

Source: trm.md

Keywords:

odihna , parc , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
473 locuitori

Sîrbeşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Satul Sîrbești este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 473 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sîrbești datează din anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.