Gribova este un sat şi comună din raionul Drochia. Gribova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 174 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2175 de oameni. Satul Gribova a fost menționat documentar în anul 1845.
Citeşte mai departeSubiect de discuţie |
Statistica subiectului |
||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Sărbătoarea nou-născutului
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#21 Lenuta Răspunde Citează22 iunie 2011 | 9:37 Eu tot nu am fost la un botez ca nanasa, nu am putut dar nici nu mau intrebat daca vreau, au insistat ca trebuie sa fim cumatri, oricum mam dus si miam facut datoria de cumatra
-
#22 Lenuta Răspunde Citează22 iunie 2011 | 9:40 Si starniu, ei au facut asta pur formal, mie ei nu imi zic cumatra, adica au avut nevoie doar pentru acest ritual
-
#23 Vio Răspunde Citează28 noiembrie 2011 | 16:13 Intii va salut pe toti si va expun si eu parerea mea.Eu sint ortodoxa casatorita cu un catolic.Copii mei i-am botezat ca catolici din simplul motiv ca mergind la scoala toti sint catolici si ca sa se integreze si sa nu fie dati de o parte ca copii diferiti.Eu nu am nimic impotriva deoarece religia noastra cum si catolicii nu invata nimic de rau.Eu zic cind va fi mare sint liberi sa faca ce vor.Daca eram la moldova ii botezam in ortodox aceasta nu era o problema.Important copii sa stii originile parintilor si traditiile.

Play listele mele