Imprimare

Tocană de pui cu mămăligă

Ingrediente:

  • file de la 3 pui,
  • 2 cepe,
  • 2 roşii,
  • 3-4 linguri ulei,
  • 3-4 căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper negru măcinat,
  • 1 lingură verdeaţă tăiată.

Mod de preparare:

Fileul se taie feliuţe, se prăjeşte cu ceapă tăiată semiinele, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă, de seminţe şi tăiate cuburi. Cu 5 minute înainte de a fi gata se presară cu sare, piper, usturoi pisat şi verdeaţă.
Tocana se serveşte cu mămăligă, brînză şi smîntînă.

 

Preparat culinar pregatit la restaurantul „La Crișma”
bucatar-sef Țibuliscaia Liudmila
or. Chisinau, str. Hipodromului, 9/1