Mergi spre compartimentul: Costumul popular
11 iulie 2017, 15:25 Costumul popular views 9265
„Viorica-Cosmetic” susține tradițiile portului național (Foto, Video)
11 iulie 2017, 15:25 Costumul popular views 9265

„Viorica-Cosmetic” susține tradițiile portului național (Foto, Video)

Sîmbătă, 8 iunie, toți acei îndrăgostiţii de portul popular, de la mic la mare, s-au adunat în s. Holercani, r-ul Dubăsari, unde a avut loc Festivalul "IA MANIA", un festival al artelor născute din tradiţii.

Și pentru că promovează mereu frumosul, unul din participanții la eveniment a fost și cel mai mare producător de Cosmetice din Republica Moldova, „Viorica Cosmetic", care a ținut să-i bucure pe vizitatori cu oferte inedite, produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase, dezvăluindu-le secretele frumuseții.

Liliana Tatarciuc, manager marketing online „Viorica Cosmetic", susține că deja al doilea an la rînd compania participă la Festivalul „Ia Mania", care promovează portul popular ce reprezintă una dintre cele mai importante forme de cultură ale unui popor.

Potrivit ei, de rînd cu ia, mîndria poporului moldovenesc sînt și strugurii iar din acest considerent, compania nu a putut rata șansa de crea linia de produse cosmetice „Viorica Grapes". Această gamă de produse este creată pe bază ulei din semințe de struguri "Viorica" și extract din frunze de viță de vie "Viorica", precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație, destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

De asemenea, din produsele nelipsite prezentate în cadrul festivalului au fost și cremele de protecție solară "Viorica SOLAR", care au un spectru larg de protecție a pielii împotriva razelor UVA / UVB.

Produsele sînt ideale pentru toți acei care doresc să obțină un bronz sănătos și uniform în timpul băilor solare, precum și pentru persoanele, care au un stil de viață activ și o mare parte din timp sînt expuși la razele solare.

Întreaga gama de produse expuse în cadrului festivalului o puteți vedea accesînd aici.

Liliana Tatarciuc, le-a mulțumit organizatorilor evenimentului pentru oportunitatea de a participa și în acest an la aceasta ediție a Festivalului "IA MANIA".

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
3021 locuitori

Văleni este un sat şi comună din raionul Cahul. Văleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Cahul și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3021 de locuitori. Satul Văleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.