Mergi spre compartimentul: Cinematografia
28 noiembrie 2015, 13:05 Cinematografia views 10076
Miss ULIM și-a început cariera de actriță (Video)
28 noiembrie 2015, 13:05 Cinematografia views 10076

Miss ULIM și-a început cariera de actriță (Video)

Felicia Munteanu are planuri mari în ceea ce privește cariera sa. Acum, tânăra se află la Londra, unde s-a filmat într-un scurt metraj. Direct de pe platoul de filmare, Felicia a reușit să ne ofere mai multe detalii despre noua ei experianță în calitate de actriță.

„Aceasta este o peliculă de scurt metraj care va merge la niște festivaluri de filme. Este primul meu rol, mai micuț. Apar în scena cu sărutul, cu băiatul care visează la fata ideală pe care o va întâlni în curând. Cam asta era ideea rolului meu - să fiu fata visurilor lui. După, va mai urma o scenă în care am să mai apar. M-am filmat și în câteva clipuri, urmează și niște spoturi publicitare și, desigur, alte clipuri, mă simt foarte liber și confortabil în fața camerei pentru că am parcurs un drum lung ca să ajung așa încrezută în sine", a povestit Felicia Munteanu, pentru ZUGO.

Deși este primul ei rol, Felicia are mari speranțe pentru un viitor în acest domeniu și știe că doar prin muncă și încredere va reuși să ajungă acolo unde-și dorește.

„Totul are un început, de la rolului mici poate voi ajunge și în roluri principale peste un timp. Important e să-ți dorești și să fii activă în câștinguri", a adăugat deținătoarea titlului Miss ULIM.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Miss , actori , film

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
177 locuitori

Grinăuţi este un sat din cadrul comunei Mihălăşeni, raionul Ocniţa. Satul Grinăuți este situat la o distanță de 12 km de orașul Ocnița și la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grinăuți datează din anul 1872.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.