Mergi spre compartimentul: Cinematografia
29 noiembrie 2015, 12:15 Cinematografia views 12063
Trailerul comediei „Divanul” realizată în Moldova (Video)
29 noiembrie 2015, 12:15 Cinematografia views 12063

Trailerul comediei „Divanul” realizată în Moldova (Video)

Mai mulți artiști din Republica Moldova au realizat un scurtmetraj. „The Sofa" sau „Divanul" este un film de scurt metraj, gen aventură, comedie, care renaște spiritul tinereții prin perspectiva a doi bătrâni. În roluri principale, comedia îi are pe Sergiu Finiti, Mihai Curagău, Dana Ciobanu și Sergiu Voloc.

Pe 27 noiembrie a apărut trailerului comediei.

Acțiunea filmului se defășoară într-o ţară necunoscută, într-o perioadă necunoscută. Doi bătrânei Mihai şi Victor îşi petrec zilele într-un azil de bătrâni. Într-o zi decid să părăsească azilul pentru a ajunge la nunta unei prietene. Neavând ce să-i dăruiască iau divanul din curte. În același timp, divanul este căutat de un hoţ, Ştefan, pentru a recupera banii ascunşi în el. De aici şi se incep peripeţiile eroilor noştri.

Dorința autoarei proiectului, Iulia Puică este ca spectatorii să se identifice cu personajele principale, și anume cu spiritul lor tânăr. În momentul în care societatea noastră se confruntă cu diverse probleme cotidiene, fie ele politice, sau economice, acest film are șansa să exploreze mediul cinematografic în culori nemaivăzute până acum.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

film , Cinematografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2930 locuitori

Răscăieţi este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răscăieţi și Răscăieţii Noi. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ștefan Vodă și la 111 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2930 de oameni. Satul Răscăieţi a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.