Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 iulie 2014, 11:22 Natura şi turismul views 10632
Canicula revine în Moldova
Foto: adevarul.ro
28 iulie 2014, 11:22 Natura şi turismul views 10632

Canicula revine în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că vremea se încălzește treptat în următoarele zile. Temperaturile vor urca pînă la +34°C în timpul zilei și +21°C în timpul nopții.

La finalul săptămînii viitoare se vor înregistra ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, informează UNIMEDIA.

Luni se vor înregistra temperaturi de pînă la +31°C la nord, în centrul țării +32°C, iar la sud +33°C. Vîntul va sufla moderat. Pe teritoriul țării nu se vor înregistra precipitații.

Marți, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +31°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +32°C. În sud se așteaptă cele mai înalte temperaturi de la +30°C pînă la +33°C.

Miercuri, la nordul țării se vor înregistra temperaturi de pînă la +32°C, în centrul țării +33°C, iar la sud +34°C. Vîntul va sufla moderat.

Joi va ploua în nordul și sudul țării. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +30°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +31°C. În sud se așteaptă cele mai înalte temperaturi de la +32°C.

Vineri se vor înregistra precipitații pe tot teritoriul țării. Temperaturile vor urca pînă la +34°C. Sîmbătă și duminică, locuitorii din centrul și sudul republicii vor avea parte de vreme frumoasă și temperaturi de pînă la +35°C.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Moldova , canicula , prognoza , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
221 locuitori

Floriceni este un sat din cadrul comunei Căinarii Vechi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 221 de oameni. Satul Floriceni a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.