Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
24 octombrie 2014, 10:03 Natura şi turismul views 10935
-5°C. În acest weekend se așteaptă lapoviță și ploi de lungă durată
Foto: dcnews.ro
24 octombrie 2014, 10:03 Natura şi turismul views 10935

-5°C. În acest weekend se așteaptă lapoviță și ploi de lungă durată

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că, în următoarele zile se așteptă lapoviță și temperaturi scăzute. Pe teritoriul țării se vor înregistra precipitații de lungă durată, informează UNIMEDIA.

În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de pînă la +4°C în timpul zilei și -5°C în timpul nopții.

Vineri vor cădea ploi, izolat transformîndu-se în lapoviță pe întreg teritoriul țării. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +3°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +4°C. În sud se așteaptă temperaturi de +6°C. În timpul nopții se vor înregistra temperaturi de –5°C.

Sîmbătă va ploua în toate regiunile țării. Izolat se va transforma în lapoviță. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca de la 0°C pînă la +3°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +1°C. În sud se așteaptă temperaturi de +2°C. În timpul nopții se vor înregistra temperaturi de -5°C.

Duminică, temperaturile vor coborî pînă la -7°C în timpul nopții și +5°C în timpul zilei. La nord se vor înregistra temperaturi de pînă la +5°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +6°C. În sud se așteaptă temperaturi de +7°C.

Luni, la nordul țării se vor înregistra temperaturi de pînă la +6°C, în centrul țării +7°C, iar la sud +8°C. Temperaturile vor coborî pînă la -5°C în timpul nopții pe întreg teritoriul țării. Nu se vor înregistra precipitații în nicio regiune a republicii.

Marți nu se vor înregistra precipitații pe teritoriul țării. La nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +8°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +9°C. În sud se așteaptă temperaturi de +9°C. În timpul nopții mercurul în termometre va coborî pînă la -7°C.

Miercuri, la nord se vor înregistra temperaturi de pînă la +8°C. În centru, cerul va fi variabil cu temperaturi de pînă la +9°C. În sud se așteaptă temperaturi de +10°C.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Moldova , meteo , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.