Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
31 martie 2015, 16:19 Natura şi turismul views 8993
Moldovenii călătoresc în UE fără vize, în mare parte, fără probleme (VIDEO)
31 martie 2015, 16:19 Natura şi turismul views 8993

Moldovenii călătoresc în UE fără vize, în mare parte, fără probleme (VIDEO)

După intrarea în vigoare a regimului fără vize pentru Republica Moldova călătoriile cetățenilor Republicii Moldova decurg, de regulă, în mare parte, fără probleme. Despre aceasta a declarat pentru VIZA.md, Gyula Levente Sass, şeful Secției Consulare a Ambasadei Ungariei la Chișinău.

În Ungaria, în perioada de după 28 aprilie 2014 și pînă în prezent (25 martie 2015) le-a fost interzisă intrarea, mai ales, la frontiera româno-ungară și la Aeroport, unui număr de aproximativ 300 de persoane, pentru că aveau interdicție.

Interdicțiile erau diferite. Eu cred că persoanele respective nu ştiau că informațiile nu au dispărut odată ce a fost schimbat pașaportul non-biometric pe cel biometric, a menționat diplomatul.

Vă propune să vizionaţi următorul material video care conține comentariul integral la subiect, precum și precizările Centrului Comun de Vize referitoare la posibilitatea gratuită de a obține informații despre interdicţia de intrare sau de şedere înSpaţiul Schengen, aplicată unei anumite persoane.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , UE , viza , libera circulatie , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
147 locuitori

Valea Coloniţei este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 147 de oameni. Satul Valea Coloniţei a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.