Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 noiembrie 2015, 12:20 Natura şi turismul views 6368
În nordul Moldovei e plină iarnă (Video)
28 noiembrie 2015, 12:20 Natura şi turismul views 6368

În nordul Moldovei e plină iarnă (Video)

În nordul Moldovei e plină iarnă. Primele ninsori au dat şi primele bătăi de cap drumarilor şi şoferilor. La Soroca, au apărut şi primele dificultăţi de deplasare. Mai greu s-a circulat pe porţiunea de drum de la intrarea în localitate, astfel că drumarii şi-au concentrat atenţia pe arterele principale pentru a împrăştia material antiderapant, relatează Mesager.

În cazul în care zăpada va continua să cadă vor apărea primele probleme pe motiv că contul Întreprinderii „Drumuri Soroca" indică minus șase milioane de lei.

„Material antiderapant ne ajunge pe 4-5 zile. Pe trasee şi pe acostamente este pus material. Avem distribuitoare care lucrează. Avem tehnică proprie", susține Vitalie Morari, director SA „Drumuri Soroca".

Deocamdată, întreprinderea dispune de circa 200 tone de sare și material antiderapant.

Sursa: www.trm.md

Cuvinte cheie:

ninsori , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.