Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 aprilie 2018, 16:00 Resurse acvatice views 13471
Peşte mort găsit în iazul de la Dănceni (Video)
25 aprilie 2018, 16:00 Resurse acvatice views 13471

Peşte mort găsit în iazul de la Dănceni (Video)

De cîteva zile, peştele din lacul de la Dănceni moare. Acest lucru îl demonstrează imaginile surprinse de echipa Noi.md, din care se vede clar cum zeci de peşti în stare de putrefacţie au ajuns deja la mal.

Am încercat să-i sunăm pe reprezentanţii Serviciului Piscicol pentru a vedea dacă sînt la curent cu acest fenomen şi cum poate fi acesta contracarat, însă ei ne-au îndemnat să apelăm la Agenţia „Apele Moldovei", motivînd că lacul de la Dănceni este dat în arendă, iar Serviciul Piscicol nu poartă răspundere pentru ceea ce se întîmplă acolo.

„Lacul de la Dănceni este arendat, aflîndu-se în gestiunea economică a cuiva. Noi nu avem nimic cu el, noi gestionăm doar rîurile Nistru şi Prut", a declarat şeful Serviciului Piscicol, Vlad Ungureanu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

pesti , lacuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
2843 locuitori

Drochia este un sat şi comună din raionul Drochia. Drochia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2843 de oameni. Satul Drochia a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.