Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 mai 2019, 17:30 Parcuri views 15845
În Parcul
02 mai 2019, 17:30 Parcuri views 15845

În Parcul "Valea Trandafirilor" au fost scoase urnele cu tot cu gunoi (Foto)

Muncitorii care fac lucrări de reparație a aleilor din Parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei, au scos urnele pentru colectarea deșeurilor, cu tot cu gunoiul din ele.

Probabil, coșurile le încurcau muncitorilor să instaleze bordurile, așa că aceștia le-au scos, dar nu le-au dus prea departe, ci le-au aruncat în iarbă.

Din imaginile trimise la adresa redacției TV8 de un cititor se vede însă că nici bordurile nu au fost instalate pînă la urmă.

Anterior, reprezentanții autorităților municipale au anunțat că în Parcul Valea Trandafirilor se fac lucrări de reparație a aleilor și lucrări de iluminare.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Valea Trandafirilor , deşeuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
4151 locuitori

Cocieri este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cocieri şi Vasilievca. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4151 de locuitori. Satul Cocieri a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.