Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
27 mai 2019, 16:50 Resurse acvatice views 3464
Lacul din Valea Morilor, acoperit de pește mort și puf de plop (Foto)
27 mai 2019, 16:50 Resurse acvatice views 3464

Lacul din Valea Morilor, acoperit de pește mort și puf de plop (Foto)

În lacul din parcul "Valea Morilor" mor peștii. În lac s-a acumulat o cantitate mare de puf de plop și gunoi de plastic.

Niște martori oculari au trimis fotografii pe adresa redacției Point.md, în care se poate observa că pe malul lacului s-a adunat un strat mare de puf. Din cauza faptului că lacul nu este curățat, peștele continuă să moară.

Autoritățile responsabile nu se ocupă deocamdată de curățarea lacului. Jurnaliștii au încercat să afle despre planurile de curățare a lacului și cînd acestea vor avea loc, însă reprezentanții Spații Verzi nu au răspuns la apelurile lor.

Sursa: point.md

Cuvinte cheie:

Valea Morilor , lacuri , pesti

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1714 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Cremene, Vărăncău și Slobozia-Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1714 oameni. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.