Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 septembrie 2019, 18:15 Natura şi turismul views 2552

18 septembrie 2019, 18:15 Natura şi turismul views 2552

"Hai La Mine Acasă": A fost desemnat cîştigătorul concursului de promovare a R.Moldova

În perioada 1 august - 10 septembrie 2019, diaspora a participat la campania „Hai la mina acasă" şi a invitat prietenii de peste hotarele ţării să viziteze Republica Moldova.

Campania „Hai la mine acasă!" îndeamnă moldovenii să-şi cunoască ţara, să o exploreze, pentru a putea, ulterior, să o promoveze printre prietenii lor, invitîndu-i în ospeţie, aşa cum sună şi sloganul turistic al ţării #FiiOaspeteleNostru. Participanţii la campanie au fost îndemnaţi să-şi împărtăşească experienţele prin video-uri şi fotografii pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram.

În puţin peste o lună, în cadrul campaniei s-au generat peste 600 de poze şi videoclipuri, iar ambasadorii acesteia - Nata Albot , Mişa Turcanu şi Adrian Ursu au oferit zeci de sfaturi şi recomandări de experienţe turistice în Moldova, care au adus campania la peste 300 mii de interacţiuni directe.

Marea cîştigătoare a fost desemnată Olga Bostan, care a primit premiul mare: un weekend pentru 2 persoane la orice vinărie din ţară cu cazare, activităţi turistice şi mese incluse. Olga locuieşte la moment în Olanda

Sursa: tvrmoldova.md

Cuvinte cheie:

concurs , promovarea , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.