Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
20 noiembrie 2019, 14:30 Natura şi turismul views 2565
Bloggerul Varlamov, despre Moldova: Prieteni, sînt în paradis!
20 noiembrie 2019, 14:30 Natura şi turismul views 2565

Bloggerul Varlamov, despre Moldova: Prieteni, sînt în paradis!

Celebrul blogger rus Ilya Varlamov a revenit în Republica Moldova, exclamînd în anumite momente că simte că ar fi în rai.

Acesta a remarcat că AIC a fost transformat într-un edificiu frumos, modern și în cel mai confortabil aeroport din spațiul CSI, transmite NOI.md cu referire la diez.md.

„Prin Chișinău poți zbura în Europa. Acum cîțiva ani, de Revelion, prin acest aeroport am zburat în Franța pentru că biletele erau ieftine și a fost foarte cool. Nu trebuie să aveți teamă să călătoriți tranzit prin Chișinău, deoarece vă veți petrece timpul foarte frumos și plăcut aici, în zonele de odihnă și restaurante", a remarcat cunoscutul blogger.

Acesta a vizitat Castelul Mimi și vinăria Et Cetera, locuri parcă rupte din rai, menționînd că nu este nevoie să mergi în marele capitale europene pentru a te simți special și pentru a petrece timpul frumos.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

blog , Moldova , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
411 locuitori

Tănătarii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ştefăneşti, Ursoaia Nouă și Tănătarii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 411 oameni. Satul Tănătarii Noi a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.