Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 decembrie 2019, 16:00 Natura şi turismul views 6219
Panglica Sfîntului Gheorghe le-a adus neplăceri unor şoferi moldoveni
09 decembrie 2019, 16:00 Natura şi turismul views 6219

Panglica Sfîntului Gheorghe le-a adus neplăceri unor şoferi moldoveni

Aşa-zisa panglică a Sfîntului Gheorghe le-a adus neplăceri unor şoferi moldoveni la frontiera cu Ucraina.

Unul s-a plîns despre asta pe Facebook, iar despre un al doilea s-a scris într-un comunicat de presă al Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Cel mai recent, acum cîteva ore, un moldovean s-a plîns în spaţiul online că la punctul de trecere comun Palanca, pe sensul de ieşire din Ucraina, grănicerii ucraineni i-au găsit în cotieră o astfel de panglică şi pentru asta a primit o interdicţie de acces pe teritoriul ţării vecine pentru o perioadă de trei ani!

Deşi afirmă că o avea în spaţiul de depozitare de vreo trei ani şi de circa 100 de ori a traversat frontiera, iată că acum i s-a întîmplat situaţia la care nu s-a aşteptat. În timp ce internauţii care s-au dat cu părerea s-au împărţit în două tabere (pro şi contra simbolului), conducătorul auto a recomandat celor care ştiu că au o astfel de panglică în autovehicule să o lase acasă.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Ucraina , Panglica Sf. Gheorghe

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2127 locuitori

Tudora este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Tudora este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ștefan Vodă și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2127 de oameni. Satul Tudora a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.