Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
24 ianuarie 2020, 10:11 Natura şi turismul views 3996
Alertă de călătorie în China! Ce trebuie să știe moldovenii
24 ianuarie 2020, 10:11 Natura şi turismul views 3996

Alertă de călătorie în China! Ce trebuie să știe moldovenii

Ministerul de Externe de la Chișinău a emis alertă de călătorie în China.

Autoritățile de la Chișinău recomandă moldovenilor să evite temporar deplasările în provincia chineză Hubei, în condițiile în care aceasta se confruntă cu un focar de coronavirus.

Ca măsură de precauție, autoritățile chineze au restricționat accesul în localitatea Wuhan, cel mai grav afectată de acest virus. Bilanțul victimelor a crescut la 17 persoane decedate, iar peste 570 au fost infectate, pericolul răspîndirii virusului fiind sporit.

În cazul unor situații de urgență, cetăţenii Republicii Moldova sînt îndemnați să apeleze la: Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză la numărul de telefon pentru situații de urgență +8618513292005.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

China , moldovenii , virus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.