Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 ianuarie 2023, 11:00 Natura şi turismul views 973
Cum va fi vremea în ultima săptămînă a lunii ianuarie
23 ianuarie 2023, 11:00 Natura şi turismul views 973

Cum va fi vremea în ultima săptămînă a lunii ianuarie

După o adevărată primăvară în mijloc de iarnă, vremea se schimbă brusc. În ultima săptămînă a lunii ianuarie, meteorologii prognozează vreme rece atât pe timp de zi, cît și pe timp de noapte.

Nici în această lună ninsorile nu se vor ivi în tabloul meteo, în schimb soarele va fi la datorie d eprintre nori. Luni vremea se va menține caldă, cu temperaturi care vor oscila între +2 și +7 pe timp de zi. De marți, timpul se va răci, astfel încît, pe timp de zi, vom avea cel mult +5 grade.

Și noaptea se vor înregistra temperaturi deloc confortabile, dar destul de bune pentru această perioadă de timp. Minimile termice vor oscila între -5 și 0 grade în toată țara. 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.