Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 iulie 2014, 11:03 Diaspora moldovenească views 14372
Noi reguli de angajare la muncă în Rusia
Foto: jurnaltv.md
24 iulie 2014, 11:03 Diaspora moldovenească views 14372

Noi reguli de angajare la muncă în Rusia

Cetăţenii străini, inclusiv moldovenii care vor pleca în Rusia cu scopul de a munci, vor fi obligaţi să bifeze în cartela migraţională la frontiera Federaţiei Ruse, rubrica ''angajare în câmpul muncii''.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chişinău, noile modificări ale Legii privind statutul juridic al cetățenilor străini pe teritoriul Rusiei vor intra în vigoare începând cu 1 august 2014. Ministerul atenţionează că solicitările pentru obţinerea patentelor sau permiselor de lucru, depuse de persoanele care la intrarea în Rusia vor indica o altă rubrică: turism, studii sau tratament, vor fi respinse.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

munca , Rusia , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.