Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 ianuarie 2015, 10:12 Diaspora moldovenească views 9446
Сomisionul de transfer a remitenţelor moldovenilor din Israel ar putea fi redus
Foto: trm.md
27 ianuarie 2015, 10:12 Diaspora moldovenească views 9446

Сomisionul de transfer a remitenţelor moldovenilor din Israel ar putea fi redus

Mecanismele de reducere a comisionului de transfer a remitenţelor din partea cetăţenilor moldoveni aflaţi la muncă în Israel a fost unul dintre subiectele discutate de o delegaţie la nivel înalt a Republicii Moldova care a vizitat Statul Israel.

Delegaţia moldovenească a mai discutat cu partea israeliană și despre efectuarea unui schimb de experiență cu instituțiile poștale, financiare și bancare israeliene care activează în acest domeniu.

Vizita oficialilor moldoveni a fost întreprinsă cu scopul stabilirii unei cooperări în domeniul transferurilor internaționale de bani prin intermediul serviciilor poștale și sistemelor de plată bancare.

Vizita a fost organizată cu suportul Organizației Internaționale a Migrației, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene şi Ambasadei Moldovei în Israel.

Sursa: trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.