Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2015, 09:31 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 8622
Moldovenii au prezentat în Japonia cultura țării noastre (Foto)
27 noiembrie 2015, 09:31 Gustul bucatelor moldovenești în străinătate views 8622

Moldovenii au prezentat în Japonia cultura țării noastre (Foto)

Pe data de 23 noiembrie în Japonia se celebrează Ziua Muncii. Această zi este prilejuită exprimării aprecierii pentru munca sârguincioasă depusă de fiecare angajat.

Cu această ocazie, Institutul Kansai al Fundației Japoniei a organizat Ziua Ușilor Deschise. În cadrul evenimentului, participanții programelor de schimb au avut ocazia să prezinte publicului japonez cultura țării noastre.

Destinațiile turistice, portul tradițional, bucatele faimoase, produsele fabricate în Moldova, datinele și obiceiurile seculare au fost de mare interes pentru publicul numeros din Osaka.

Sursa: facebook.com

Cuvinte cheie:

Moldova , cultura , Japonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
594 locuitori

Constantinovca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Constantinovca şi Iachimeni. Satul Constantinovca este amplasat în regiunea de şes şi mici coline, pe rîul Draghiştea, situat la 27 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 229 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 594 de oameni. Satul Constantinovca a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.