Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 martie 2012, 11:05 Diaspora moldovenească views 11879
08 martie 2012, 11:05 Diaspora moldovenească views 11879

Moldoveanca care s-a afirmat la Vodafone

Puțini sînt absolventii de liceu din Italia, dar și din toată Europa, care nu-și doresc să urmeze cursurile de economie ale uneia dintre cele mai prestigioase  instituții de învățămînt europene  - Universitatea „Luigi Bocconi” din Milano. Printre studenții din Milano circulă o vorba: "Dacă termini Bocconi, nu trebuie să cauți o slujbă, pentru că te caută ea pe tine".

Maria Ursu este o tînără moldoveancă  care a absolvit Universitatea „Luigi Bocconi” din Milano, luînd o diplomă în Economie Internaţională şi de gestionare şi un masterat în Organizarea şi Managementul Resurselor Umane.  După aproape trei ani de experiență în resurse umane / recrutare, ea a acceptat o nouă provocare pentru dezvoltarea profesionala: a absolvit Vodafone program!

Maria a fost atrasă de Vodafone, cel mai mare grup de telefonie din lume, deoarece este un brand puternic şi ideea de a face parte dintr-o organizaţie globală, cu o tradiție bine structurată de învăţare prin proiecte de rotaţie, a convins-o că a fost alegerea potrivită pentru a obţine o experiență vastă şi de valoare într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Deja în timpul primei sale misiuni în cadrul companiei a avut norocul să lucreze la proiecte complexe. Împreună cu alţi absolvenţi a Vodafone program din Irlanda, Ţările de Jos, Regatul Unit, Maria Ursu a participat la dezvoltarea versiunii globale a YOUniversity, comunitate on-line dedicată în totalitate şi gestionată de către absolvenţi.

Vodafone a facut-o să se simtă parte dintr-o companie internaţională mare, unde se lucrează în echipă, iar diversitatea şi inovaţia sînt calitățile pe care le găsești la fiecare nivel.

Maria este la a doua sa misiune în co-marketing, realizînd că Vodafone oferă nu numai un proces constant de învăţare, dar, de asemenea, mari oportunităţi pentru creşterea şi dezvoltarea carierei. Varietatea, diversitatea şi provocările de zi cu zi o motivează, Maria fiind sigură că Vodafone este societatea unde într-adevăr îți poți atinge obiectivele.

De succesele Mariei Ursu este mîndră întreaga familie, care îi urmărește parcursul și îi duce dorul.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.