Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 februarie 2012, 15:00 Diaspora moldovenească views 5637
27 februarie 2012, 15:00 Diaspora moldovenească views 5637

Carpatair a amînat cu două luni lansarea zborurilor directe din Chişinău spre Italia

Compania aeriană Carpatair a anunţat amînarea cu două luni a lansării zborurilor directe din Chișinău spre Veneţia, Roma şi Milano. Potrivit informaţiilor oferite NOI.md în cadrul companiei, decizia a fost luată din cauza unor întîrzieri în semnarea acordurilor cu Republica Moldova şi Uniunea Europeană privind Spaţiul Aerian Comun. Semnarea documentului a fost programată pentru 22 martie curent, dar a fost amînată din cauza unor proceduri judiciare, iniţiate între Comisia Europeană şi Consiliul UE pe marginea împuternicirii de a semna acorduri cu ţări terţe.

Toţi pasagerii care au rezervat bilete de avion pentru curse directe Carpatair vor fi redirecţionaţi la cursele de legătură din/spre Chișinău prin Timişoara.

Carpatair a declarat anterior că, în parteneriat cu compania aeriană italiană Alitalia, din 26 martie 2012, va lansa zboruri directe de la Chișinău spre Milano, Veneţia şi Roma, la preţuri reduse. Biletele de avion au fost vîndute cu aproximativ 148 de euro în ambele direcţii, inclusiv toate taxele.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
3243 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Ulmu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3243 de oameni. Satul Ulmu a fost menționat documentar în anul 1502.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.