Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 martie 2012, 09:49 Diaspora moldovenească views 6127
01 martie 2012, 09:49 Diaspora moldovenească views 6127

Transportatorii de colete, nemulţumiţi de noul proiect de lege, elaborat de Ministerul Finanţelor

Iniţiativa Ministerului Finanţelor privind introducerea licenţei pentru activităţile de transportare a coletelor a stîrnit indignarea transportatorilor. Şoferii de microbuze şi autobuze consideră că veniturile de pe urma transportării coletelor şi fără asta sînt mici, iar după adoptarea noului proiect de lege ar putea renunţa în genere la această activitate.

Potrivit noului proiect de lege, de la 1 iulie 2012, şoferii de microbuze şi autobuze, care se ocupă de transportarea coletelor, vor trebui să obţină licenţă de activitate. Licenţa urmează să fie eliberată pe termen de un an de zile.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2750 locuitori

Năvîrneţ este un sat şi comună din raionul Făleşti. Năvîrneţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2750 de oameni. Satul Năvîrneţ a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.