Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2017, 16:00 Diaspora moldovenească views 58328
Moldova la Academia Diplomatică a MAE al Rusiei (Foto)
27 noiembrie 2017, 16:00 Diaspora moldovenească views 58328

Moldova la Academia Diplomatică a MAE al Rusiei (Foto)

Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe (MAE) din Rusia a găzduit evenimentul solemn anual "Seara Prieteniei Popoarelor". La eveniment au participat studenți din țări străine, care au demonstrat cultura și tradițiile popoarelor lor. Studenții le-au prezentat oaspeților un program de concert variat, după care le-au oferit oaspeților feluri de mîncare din bucătăria națională.

Acest eveniment i-a reunit pe viitorii diplomați în numele obiectivelor comune ale cooperării fructuoase și reciproc avantajoase, dînd un nou impuls și punînd accentul pe vectorul interacțiunii interculturale dintre state.

Republica Moldova a fost reprezentată de studenții moldoveni, care își fac studiile la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe al Rusiei.

Cuvinte cheie:

Rusia , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1696
Populația:
1010 locuitori

Fîrlădeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fîrlădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Fîrlădeni a fost atestat documentar în anul 1696.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.