Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 martie 2018, 17:55 Diaspora moldovenească views 15078
Rusia expulzează trei diplomați moldoveni
30 martie 2018, 17:55 Diaspora moldovenească views 15078

Rusia expulzează trei diplomați moldoveni

Rusia a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și unul din România.

Ministerul rus de Externe a anunțat expulzarea a trei diplomați moldoveni și a unuia din România în urma acțiunilor întreprinse de acestea legate de cazul Skripal.

"Rusia i-a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și a unuia din România ca rezultat al acțiunilor întreprinse de aceste state în cazul Skripal", anunțăe RIA Novosti.

Anterior un reprezentant al Ambasadei Moldovei la Moscova a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse. Tot astăzi, la Ministerul rus de Externe, a fost convocat și ambasadorul României la Moscova, fiindu-i înmânată o notă de protest în legătură cu expulzarea unui diplomat rus de la București.

Ministerul Afacerilor Externe a convocat astăzi șefii misiunilor diplomatice acreditate în Federația Rusă, care reprezintă statele ce s-au solidarizat cu Marea Britanie în cazul Skripal și au întreprins acțiuni neprietenești la adresa Rusiei, anunță MAE într-un comunicat.

Rusia declară indezirabili 60 de diplomați americani, aceștia urmând să părăsească țara pînă la 5 aprilie. Măsura vine ca răspuns la acțiunea întreprinsă de administrația SUA.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

Rusia , diplomatia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.