Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 noiembrie 2018, 17:30 Diaspora moldovenească views 11463
Canada vrea să mărească numărul deportarilor de imigranţi ilegali
02 noiembrie 2018, 17:30 Diaspora moldovenească views 11463

Canada vrea să mărească numărul deportarilor de imigranţi ilegali

Confruntată cu un număr prea mare de solicitanţi de azil venind din SUA, Canada a decis să mărească numărul expulzărilor de imigranţi ilegali, cu 10.000 pe an, informează miercuri canalul public Radio-Canada, relatează AFP.

Aceasta reprezintă o creştere cu 25 pînă la 35% a expulzărilor din Canada în raport cu anul trecut, potrivit unui document al unui înalt responsabil al Agenţiei serviciilor transfrontaliere din Canada (ASFC), obţinut de Radio-Canada.

În acest document confidenţial, Brad Wozny, director al diviziei de operaţiuni şi informaţii al ASFC, explică că a "participat la mai multe discuţii, atît la nivel regional cît şi naţional, privind decizia guvernului Canadei de a mări încercările de repatriere".

Sursa: agerpres.ro

Cuvinte cheie:

Canada , deportare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1701 locuitori

Cobusca Nouă este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Cobusca Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1701 oameni. Satul Cobusca Nouă a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.