Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 iulie 2011, 14:42 Diaspora moldovenească views 5932
11 iulie 2011, 14:42 Diaspora moldovenească views 5932

Runda victoriei indiscutabile a lui Lucian Bute

Deși unii sportivi români pun la îndoială victoria lui Lucian Bute în faţa francezului Jean Paul Mendy, presa internațională are numai cuvinte de laudă la adresa lui Lucian Bute. Este jenant faptul că Mihai Leu si Leonard Doroftei nu îl susțin pe Bute și nici nu au fost prezenți la gală.

Bute a declarat în direct la Sport.ro: "Eh, ăsta este Doroftei! Azi este de partea mea și mîine mă critica, asta este! El ar trebui să ia Oscarul, la cum a cazut cu Gatti!", cu referire la meciul pierdut de Doroftei în fața lui Gatti, după o lovitura la ficat în a doua repriză!

Intrat în direct cu Lucian Bute, Adrian Mutu l-a criticat pe Doroftei subliniind că Bute este un adevarat campion, demonstrînd-o nu o singură dată.


Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.