Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 martie 2019, 11:25 Diaspora moldovenească views 11939
Un moldovean a jucat într-un film cu Jackie Chan (Foto, Video)
18 martie 2019, 11:25 Diaspora moldovenească views 11939

Un moldovean a jucat într-un film cu Jackie Chan (Foto, Video)

După ce a jucat în reclame alături de Salman Khan și Shahrukh Khan, modelul basarabean stabilit în Dubai a reușit să joace în același film cu Jackie Chan. Este un pas enorm în cariera acestuia.

Dacă locuitorii Dubaiului s-au obișnuit să-l admire pe moldovean pe panourile publicitare imense pe străzi cât, în centrele comerciale, dar și în reclamele difuzate la televizor, atunci noi îi putem vedea lucrările doar online. Acesta a reușit deja să apară în reclame alături de starurile de la Bollywood Shahrukh Han, dar și alături de Salman Khan, dar și în publicități pentru branduri celebre.



Uite că făleșteanul Victor Șuiu a reușit să facă parte din distribuția filmului lui Jackie Chan, care s-a filmat recent în Emiratele Arabe și anume în Dubai. Deși acesta are un rol pasager și va apărea în câteva secvențe, este cu siguranță un pas bun spre o posibilă viitoare carieră de actor. Contactat de EA.md, modelul care este de fire mai modest a dezvăluit cu umorul său specific: „Din păcate în scenariu nu era preconizată apariția lui Jackie Chan, iar ce ține de rolul meu, am alergat din colo în coace pe străzi (râde)”

Presa străină scrie că Jackie Chan se află în Dubai pentru a filma cel de-al doilea film acolo, intitulat „Vanguard”.


Acesta a mai dezvăluit că are deja o programare pentru luna martie de a juca într-un film francez. Cine știe, poate în viitorul apropiat ne vom putea lăuda cu moldoveanul nostru, actor la Hollywood?!

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

film , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
292 locuitori

Sărătenii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de oameni. Satul Sărătenii Noi a fost menționat documentar în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.