Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 aprilie 2019, 12:00 Diaspora moldovenească views 18419
Atenţionare de călătorie în Turcia
05 aprilie 2019, 12:00 Diaspora moldovenească views 18419

Atenţionare de călătorie în Turcia

Important pentru cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Turcia.

În perioada 5 aprilie 2019 (ora 03.00) - 7 aprilie 2019 (orele 23:59), are loc procesul de transfer şi preluare de către Noul Aeroport Istanbul (IGA) a activităților şi zborurilor operate până în prezent pe Aeroportul Internațional Atatürk.

După 7 aprilie 2019, Aeroportul Istanbul Atatürk va fi închis pentru zborurile comerciale interne și internaționale programate și neprogramate, fiind deschis însă pentru zborurile cargo, aviație generală, zboruri business, pentru zborurile aeronavelor de stat și a celorlalte zboruri permise de Autoritatea Aeronautică a Republicii Turcia.

Se recomandă cetățenilor moldoveni care se deplasează la Istanbul, să acorde mai mult timp, decît în mod normal, pentru transferul de la/către aeroport, dat fiind faptul că infrastructura de transport nu este terminată.

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Ankara şi ale Consulatului General al RM din Istanbul

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

turism , diaspora , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2137 locuitori

Sadîc este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sadîc și Taraclia. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2137 de oameni. Satul Sadîc a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.