Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 mai 2019, 11:35 Diaspora moldovenească views 17008
Asistenţă în consolidarea sistemului de gestionare a azilului și migrației
24 mai 2019, 11:35 Diaspora moldovenească views 17008

Asistenţă în consolidarea sistemului de gestionare a azilului și migrației

Uniunea Europeană va contribui la consolidarea sistemului de gestionare a azilului și migrației în Moldova.

În acest sens, în perioada 27-31 mai, experții din România vor vizita Moldova pentru a oferi servicii de experți unei autorități competente pe probleme de azil și migrație din țară pentru a-și consolida capacitatea privind dezvoltarea Procedurilor standard de operare (PSO) pentru un sistem național de imigrație eficient și de înaltă calitate.

Misiunea de experți a UE este organizată de Instrumentul de asistență tehnică și schimb de informații al Comisiei Europene (TAIEX), în cooperare cu ministerele de interne din Moldova și România.

Experții UE vor sprijini grupul de lucru înființat la Biroul pentru Migrație și Azil din Moldova pentru a implementa versiunea finală a primelor PSO elaborate de Ministerul de Interne al ţării.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

azil , migratie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.