Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 iulie 2019, 10:20 Diaspora moldovenească views 4486
Moldovenii s-au reunit la Atena (FOTO)
05 iulie 2019, 10:20 Diaspora moldovenească views 4486

Moldovenii s-au reunit la Atena (FOTO)

Ansamblul Coral Capriccio Junior Cantabile, sub conducerea Maestrei Elena Marian, a susținut un recital de diverse melodii la Ambasada Republicii Moldova la Atena.

Organizată în cooperare cu Svetlana Lisagor Vergis, acțiunea a urmărit și scopul întîlnirii cu reprezentanții diasporei moldovenești în Grecia, precum și discutării oportunităților de colaborare pe viitor.

Diplomații moldoveni au felicitat Ansamblului Coral pentru performanțele obținute și au urat succes în cadrul concertului organizat de Societatea Crucea Roșie din Grecia la care tinerii vocaliști moldoveni vor evolua pe data de 5 iulie curent.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Grecia , moldovenii , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
526 locuitori

Iurievca este un sat din cadrul comunei Gradişte, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 526 de oameni. Satul Iurievca a fost menționat documentar în anul 1815 cu denumirea Gălbenița.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.