Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 iulie 2019, 16:50 Diaspora moldovenească views 5147
Poate fi schimbat buletinul intern la consulatul Rusiei?
23 iulie 2019, 16:50 Diaspora moldovenească views 5147

Poate fi schimbat buletinul intern la consulatul Rusiei?

Actuala legislație a Federației Ruse nu acordă misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Federației Ruse împuterniciri de a înregistra și elibera buletine rusești interne.

În conformitate cu punctul 10 din Regulamentul privind buletinul cetățeanului Federației Ruse, aprobat prin Decretul guvernamental nr. 828 din 8 iulie 1997, buletinele se eliberează și se reînnoiesc de către organele teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei la locul de reședință, la locul de ședere sau la locul solicitat de cetățean.

Buletinul intern moldovenesc poate fi reînnoit la Consulatul Republicii Moldova. Condițiile de schimbare le puteți afla AICI.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Rusia , pasaport , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
2717 locuitori

Popeasca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Popeasca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2717 oameni. Satul Popeasca a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.