Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 octombrie 2020, 11:00 Diaspora moldovenească views 3588
O moldoveancă la Milano va plăti 400 de euro pentru refuzul de a purta mască de protecție
22 octombrie 2020, 11:00 Diaspora moldovenească views 3588

O moldoveancă la Milano va plăti 400 de euro pentru refuzul de a purta mască de protecție

O moldoveancă în vîrstă de 41 de ani, care deține și cetățenie română, a primit la Milano o amendă de 400 de euro pentru că se afla într-un loc aglomerat fără mască de protecție utilă pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Numărul cazurilor de coronavirus este din nou în continuă creștere în toată Italia, iar Lombardia continuă să fie cea mai afectată regiune. Masca este obligatorie în aer liber, în locurile aglomerate și acolo unde nu este posibil să fie păstrată distanța socială, scrie rotalianul.com

Polițiștii au oprit femeia și i-au cerut în mod politicos să își pună masca, dar au avut surpriza unui răspuns neașteptat: „Virusul nu există, covid-ul e doar o simplă gripă. Nu am purtat niciodată mască, nu ajută la nimic, ba chiar e dăunătoare", le-ar fi spus femeia.

În momentul în care agenții poliției locale au început să scrie procesul verbal prin care femeii i se aplica sancțiunea în valoare de 400 de euro, aceasta a reacționat în mod violent. Drept urmare, pe lîngă amenda primită, a fost denunțată pentru opunerea de rezistență față de organul de control.

Sursa: rotalianul.com

Cuvinte cheie:

diaspora , Milano , mască medicală

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.