Mergi spre compartimentul: Copiilor
31 iulie 2014, 15:02 Copiilor views 9944
Tinerii chişinăuieni promovează în mod creativ un stil de viaţă sănătos (FOTO)
Foto: noi.md
31 iulie 2014, 15:02 Copiilor views 9944

Tinerii chişinăuieni promovează în mod creativ un stil de viaţă sănătos (FOTO)

Pe 25 iulie, în Parcul "Valea Morilor" din capitală, a avut loc acţiunea pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, sub genericul "Să investim în sănătatea tinerilor!", transmite NOI.md.

Vineri, în Parcul public „Valea Morilor", directorul Centrului Media pentru Tineri Veronica Boboc, împreună cu voluntari, a organizat una din acţiunile din cadrul Programului Naţional de promovare a modului sănătos de viaţă, implementat cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, UNICEF şi altor organizaţii obşteşti.

La eveniment au participat voluntari din Centrul Media. De asemenea, au venit tinerii din Hînceşti, după ce au văzut un anunţ într-o reţea de socializare. Organizatorii au invitat să participe la acţiune şi pe cei care se odihneau în Parcul „Valea Morilor".

Tinerii băieţi şi fete au trebuit să-şi exprime în mod creativ opiniile prin pictarea pe tricouri albe a mesajelor şi însemnelor despre un stil de viaţă sănătos.

"Ce părere am despre un stil de viaţă sănătos? În dimineţi alerg, merg cu bicicletă, particip ca voluntară la campanii de promovare a unui stil de viaţă sănătos. Recent am luat parte cu prieteni la campania "Spune nu fumatului!", ofeream bomboane fumătorilor într-un parc în schimb de ţigări", a spus Daniela, una din participante la acţiune.

În curînd, grupul de voluntari şi organizatori va merge în alte raione ale republicii în scopul informării şi comunicării cu tineret.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parc , tineret , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
224 locuitori

Grimeşti este un sat din cadrul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 224 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grimeşti, cu numele Grămeşti, din ţinutul Hotin, datează din aprilie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.