Mergi spre compartimentul: Copiilor
02 octombrie 2014, 11:19 Copiilor views 8368
Participarea elevilor la lucrările agricole este interzisă
Foto: tv7.md
02 octombrie 2014, 11:19 Copiilor views 8368

Participarea elevilor la lucrările agricole este interzisă

Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, a emis un ordin prin care a dispus interzicerea participării elevilor la lucrările agricole.

Ordinul a fost emis în contextul actelor normative naţionale şi internaţionale care prevăd protejarea copilului de exploatarea economică şi implicarea în orice muncă ce ar comporta riscuri sau ar dăuna sănătăţii sau dezvoltării sale fizice, mentale, spirituale, morale sau sociale.

Ordinul va fi adus la cunoştinţa tuturor conducătorilor instituţiilor de învăţământ, autorităţilor administraţiei publice locale, agenţilor economice, dar şi elevilor şi părinţilor.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Moldova , elevi , copii , munca , agricultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1652
Populația:
5325 locuitori

Chetrosu este un sat şi comună din raionul Drochia. Chetrosu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5325 de oameni. Satul Chetrosu a fost menționat documentar în anul 1652.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.