Mergi spre compartimentul: Copiilor
29 iunie 2015, 14:54 Copiilor views 6162
Şcoala de vară „Tinerii împotriva corupţiei” lansată astăzi
Foto: cna.md
29 iunie 2015, 14:54 Copiilor views 6162

Şcoala de vară „Tinerii împotriva corupţiei” lansată astăzi

Centrul Naţional Anticorupţie (CNA), în parteneriat cu „CNA Studenţesc" şi Fundaţia Hanns Seidel, lansează, astăzi, 29 iunie, Şcoala de vară sub genericul „Tinerii împotriva corupţiei". Deschiderea oficială a celei de-a IX ediţii a şcolii are loc la Vadul lui Vodă, baza de odihnă „Odiseu".

Potrivit CNA, anul acesta, şcoala este organizată în cadrul Campaniei „EU - pentru educaţie prin integritate", şi îşi propune să promoveze cultura de integritate în mediul universitar şi civic din Republica Moldova, prin dezvoltarea abilităţilor teoretice şi practice ale participanţilor de a planifica, organiza şi livra instruiri anticorupţie de calitate.

Astfel, peste 20 de tineri, membri ai Asociaţia Studenţilor Facultăţilor de Drept din Republica Moldova (ELSA) şi CNA Studenţesc, toţi aleşi pe bază de concurs, vor participa la lucrările şcolii care se va desfăşura în perioada 29 iunie – 3 iulie, 2015.

În calitate de formatori vor participa angajaţi ai CNA, procurori, judecători şi experţi anticorupţie.

Şcoala de vară este organizată cu suportul financiar al Fundaţiei Hanns Seidel Stuftung.

Sursa: trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1080 locuitori

Hansca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Hansca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1080 de oameni. Satul Hansca a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.