Mergi spre compartimentul: Copiilor
21 februarie 2020, 22:00 Copiilor views 4368
Universul adolescenţei - compartimentul portalului Moldovenii.md
21 februarie 2020, 22:00 Copiilor views 4368

Universul adolescenţei - compartimentul portalului Moldovenii.md

Ce este universul adolescenței? Este colorat în nuanțe aprinse, ritm energic, tineri îndrăzneți. Adolescenții reprezintă viitorul acestei societăți. Sînt viitorii medici, ingineri, politicieni, artişti şi poeţi iluștri. Ei sînt viitorul Moldovei.

Fiecare persoană are propriul său caracter, propria personalitate, aspiraţii şi vise. Adolescența este vîrsta întrebărilor, a îndoielilor. Adolescenții de azi sînt foarte talentați. Ei caută să capete noi cunoştinţe realizînd că trăim într-o epocă a revoluţiei tehnologice, într-o epocă în care ritmul de dezvoltare a societăţii şi progresul depind de cunoştinţe. Acesta este motivul pentru care ei tind spre o educaţie bună.

Adolescenții sînt diferiți prin caracter, comportament, fizic, gîndire. Adolescența este etapa care face trecerea de la copilărie la tinerețe. Nu uitaţi de lucrurile care formează lumea interioară a omului şi definesc identitatea lui. Pe această pagină veţi găsi lucrări literare, aforisme, curiozități din lumea naturii, ştiinţei şi tehnologiei. Bine aţi venit în lumea adolescenței!

 

Cuvinte cheie:

adolescenți , site

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
157 locuitori

Feteasca este un sat din cadrul comunei Leuşeni, raionul Hînceşti. Localitatea Feteasca se află la distanța de 51 km de orașul Hîncești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 157 de oameni. Satul Feteasca a fost înființat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.