Mergi spre compartimentul: Copiilor
16 iulie 2018, 11:00 Copiilor views 9858
Vacanță gratuită la mare pentru elevii cu performanțe
16 iulie 2018, 11:00 Copiilor views 9858

Vacanță gratuită la mare pentru elevii cu performanțe

Direcția generală, educație, cultură, tineret și sport a municipiului Chișinău informează că oferă elevilor cu reușite deosebite oportunitatea de a se bucura, gratuit, de o vacanță de șapte zile pe litoralul Mării Negre. 

„Dacă nu ați reușit să depuneți dosarul la instituția unde studiați pentru a beneficia de aceste bilete de odihnă, o puteți face, în regim de urgență, la DGECTS, str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație, bir. 14, pînă la 20 iulie", se spune într-un comunicat de presă al Direcției.

Dosarul elevului, în format electronic și pe suport de hîrtie, trebuie să conțină: buletin de identitate sau certificat de naștere, copie pașaport, aviz epidemiologic de la medicul de familie (cu specificația „clinic sănătos – apt pentru colectivitate", din care să rezulte starea de sănătate la zi a elevului – sensibilități, alergii, afecțiuni sub tratament, acordul părinților, copia diplomelor sau notelor, ce confirmă performanțele elevului. Avizul de la medic urmează a fi prezentat în ziua plecării în tabără,

Varianta electronică sau scanată a dosarului poate fi expediată la adresa de e-mail: tabereodihna@mail.ru, iar cea pe suport de hîrtie – pe adresa str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație, bir. 14.

Tabăra de vară își va desfășurat activitatea pe litoralul Mării Negre – Costinești, pe perioadele/seriile aferente: 24.07 – 31.07; 31.07 – 07.08; 07.08 – 14.08; 14.08 – 21.08; 21.08 – 28.08. Tabăra se va desfășura în stațiunea Costinești, la hotelul Corsa. Sunt asigurate trei mese pe zi în regim de gratuitate. Se va asigura și transportul tur-retur.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

mare , vacanta , elevi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
1199 locuitori

Dereneu este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Dereneu, Bularda și Duma. Satul Dereneu este situat la o distanţă de 28 km de oraşul Călăraşi şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 199 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.